Grupul Capoeira Alto Astral Prezent La Festivalul De La Bucuresti

Jacare (Formado Adi) si Caixote intotdeauna prezenti la festivalul grupului Alemar Capoeira Bucuresti. Mai mult decat colegi care impart bucuria practicarii acestui sport, intre coordonatorii celor doua grupuri exista si o prietenie stransa. Adi si Minhoca se cunosc de multi ani si au trecut prin multe experiente frumoase impreuna.

Caixote (Grupul Alto Astral Romania – Cluj-Napoca)


Caixote jucand in cadrul deschiderii evenimentului de la Bucuresti. Prietenia se observa atat in cadrul interactiunilor de zi cu zi dar si in jocurile de capoeira. Respectul fata de partener este un element important in aceasta cultura si se manifesta in roda (cercul) de cepoeira.

Formado Adi intr-un joc de capoeira cu Instrutor Silvio (Capoeira Alemar Germania)


Atata timp cat te antrenezi si ai un stil de viata sanatos si echilibrat, varsta nu este o scuza.

Formado Adi tinand un curs de capoeira in cadrul evenimentului


Evenimentele de capoeira la care calatorim nu sunt doar o oportunitate de a ne face prieteni noi si de a invata lucruri noi ci si de a impartasi din experienta si cunostintele acumulate. Pentru practicantii de capoeira care au ales aceasta arta ca meserie si au ales sa traiasca din ea fiind profesori, aceste calatorii sunt de multe ori si in interes de munca, ei tinand cursuri in cadrul evenimentelor

Caixote jucand cu Monitor Pirata (Grupul Alemar Capoeira Bucuresti)

Formado Adi jucand cu Instrutor Silvio

Formado Adi jucand cu Mestre Alicate