Formado Adi La Festivalul De Capoeira Cluj GVC

Ca in fiecare an, profesorul grupului Capoeira Alto Astral Romania – Cluj-Napoca, Formado Adi, a participat la evenimentul grupului Vadiacao Capoeira Cluj. A fost o ocazie buna de a-si face noi prieteni, de a-si testa abilitatile alaturi de alti sportivi veritabili si de a acumula informatii noi.

Alaturi de Mestre Xuxo (Enjoy Yourself Movement)


Nu conteaza ce grad ai, cat esti de avansat, participand la antrenamentele tinute de Maestrii sau Profesorii invitati la eveniment castigi noi cunostinte si progresezi. Chiar daca sunt antrenamente scurte care se intind doar pe durata unui sfarsit de saptamana, participarea la astfel de evenimente este foarte importanta pentru un capoeirist deoarece si discutiile avute cu ceilalti participanti fac parte din ceea ce este necesar pentru a creste in aceasta arta.

Alaturi de Mestre Mago, Mestre Aranha, Mestre Mario, Professor Pisca, Formado Antonio si Luca


Prieteni vechi si prieteni noi – asa cum spune o vorba: ”Capoeira este arta de a-ti face prieteni”. Este adevarat, cu fiecare ocazie, legaturile dintre oameni se adancesc, vechile prietenii se intaresc, iar altele noi se leaga. Capoeira inseamna, pe langa miscare, cultura, istorie, muzica si socializare, prietenie, respect.

Formado Adi jucand cu Professor Caracol